Tko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://evamaria.hr.

Stranica je u vlasništvu:

VELINA DESIGN, obrt za trgovinu i usluge

Vlasnik: Velina Oršolić

Adresa: Aleja Hermanna Bollea 17, 10000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 36085224878

IBAN: HR3623400091160379832

 

Kolačići

Za detaljna pravila kolačića, posjetite sljedeću stranicu: Pravila kolačića

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića za spremanje podataka za prijavu i izbor zaslona. Login kolačići traju dva dana, a kolačići opcija zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Članci na ovoj web-lokaciji mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-mjesta ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web-lokaciju.

Ove web-lokacije mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni na tu web-lokaciju.

Analitika

Ne prikupljamo analitičke podatke.

Registrirani korisnici i kupovina

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također pohranjujemo osobne podatke koje pružaju u svoj korisnički profil. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-mjesta također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Ako kupujete proizvode na našoj stranici, osobni podaci će se čuvati 5 godina, prema zakonima RH.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-lokaciji ili ostavite komentare, možete zatražiti da primite izvezenu datoteku osobnih podataka koje čuvamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Također možete zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Vaše kontaktne informacije

Zadržavamo pravo da vas kontaktiramo u svrhu završavanja ili promjene kod narudžbi proizvoda.

Ukoliko nas kontaktirate putem kontakt obrasca, svi podaci koje pošaljete se čuvaju na našem poslužitelju smještenom unutar EU, u periodu od 5 godina.

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Koristimo sve mogućnosti kako bismo sprječili curenje informacija. No niti jedan sustav nije 100% savršen, te su napadi na stranicu mogući, kao i curenje podataka.

Koje procedure koristimo prilikom curenja podataka?

U slučaju curenja osobnih podataka, obavijestit ćemo policiju i korisnike.

Od kojih trećih strana koristimo podatke

Ne koristimo i ne dijelimo osobne podatke s trećim stranama.

Kakvo automatizirano donošenje odluka i / ili profiliranje radimo s korisničkim podacima

Ne radimo automatizirano donošenje odluka i / ili profiliranje radimo s korisničkim podacima